Onregelmatige cyclus na mola

Home Forums Forum Néerlandais Onregelmatige cyclus na mola

 • Ce sujet contient 1 réponse, 1 participant et a été mis à jour pour la dernière fois par AvatarRobertabano, le il y a 10 mois et 1 semaine.
2 sujets de 1 à 2 (sur un total de 2)
 • Auteur
  Messages
 • #839 Répondre

  Na mijn mola zou ik graag terug zwanger geraken, maar mijn cyclus verloopt behoorlijk onregelmatig. Ik vroeg mij af of het typisch aan de mola ligt dat mijn cycli nu onregelmatiger zijn en langer duren dan voorheen? Daarnaast ken ik ook een meisje die een mola gehad heeft en zij vertelde ook dat haar cycli na de mola langer duurden en zij heeft 7 maanden moeten proberen voordat ze zwanger was. Is het ook mogelijk dat ik nog niet echt mijn eisprong heb en dat dit ook nog terug op gang moet komen?

  Is het vaak zo dat vrouwen na een mola « langer » moeten proberen om terug zwanger te zijn of houden jullie dit niet bij?

  #840 Répondre

  Het is normaal dat de cyclussen na het gebruik van de pil wat tijd nodig hebben om “normaal” te worden. Mola resulteert normaal gezien niet in verlaagde fertiliteit.

2 sujets de 1 à 2 (sur un total de 2)
Répondre à : Onregelmatige cyclus na mola
Vos informations :

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">